Dört Mevsim Şıklık & Trençkot Kombin Önerileri

Dört Mevsim Şıklık & Trençkot Kombin Önerileri

Dört Mevsim Şıklık & Trençkot Kombin Önerileri

Bu sezon dış giyim alanında en tarz parçalar trençkot modellerinde görülmektedir. Hazırlanan her bir parça eşsiz tarzı ile göz kamaştırmaktadır. İlkbahar ve sonbahar aylarının kurtarıcı parçalarından biri olan trençkot modelleri yeni sezona uygun tarzı ile göz kamaştırmaktadır.

Keten trençkot modelleri hem rahat hem de modern duran parçalar olarak bilinmektedir. Tarçın ve füme renklerinde hazırlanan bu trençkot çeşitleri ile içinizi ısıtacak ürünlere sahip olabilirsiniz. 4'lü düğme detayları ile hazırlanan trençkot modelleri sezonun en sevilen parçalarından biridir.

Halka Detaylı Yeşil Renk Yeni Sezon Trençkot Modelleri

Halka detaylı yeşil renk trençkot modelleri ile şıklık uzun süre devam ettirilmektedir. Jean pantolon ve balıkçı yaka kazak kombinlerinde kullanılan bu yeşil renk trençkot modelleri sezonun sevilen ürünlerinden biridir. Halka detayı trençkot modelleri üzerinde bambaşka bir görünüm sunuyor.

Bu şekilde bej ve yeşil renklerinde tasarlanmış trençkot modelleri yeni sezonu hareketlendirmektedir. Rahatlığı ile sevilen tüm bu parçalar salaş kesim olarak tasarlanmıştır. Yeni sezon trençkotlar ile hem günlük kombinler hem de akşam kombinleri hızlıca hazırlanmaktadır.

Yeni Sezon Trençkotlar Arasında Yer Alan Cosmos Trençkot Modeli

Tarzını konuşturmak isteyenler için yeni sezon trençkotlar en sevilen parçalar olarak bilinmektedir. Cosmos trençkot modelleri kırmızı renk hakimiyetinde hazırlanan en eşsiz parçalardan biridir. Yeni sezon trençkotlar arasında siyah düğme detaylı kırmızı renk cosmos trençkot seçenekleri bulunmaktadır.

Siyah pantolon ve siyah kazaklar ile beraber tercih edilen yeni sezon trençkotlar kurtarıcı dış giyim ürünlerinden biridir. Gömlek yaka detayı sayesinde modern bir duruş sergilemektedir. Özellikle bu trençkot modelinde renk çarpıcı bir detay yaratmaktadır.

Fermuar Detaylı Oval Kesim Trençkot Modelleri ile Modern Kombinler Oluşturma

Güncel dış giyim ürün kategorisi içerisinde yer alan trençkot modellerinden biri oval kesim ürünlerdir. Fermuar detayı ile çarpıcı bir görünüm sunan bu trençkotlar bej renk önerisi sayesinde modern kombinlerin yıldızlı parçalarından biridir.

Rahat kullanımı fermuar detayından gelmektedir. Her ortama uygun kombin oluşturmaya yardımcı olan bu parça sayesinde sonbahar aylarında şıklık ön plana çıkarılmaktadır. Hazırlanan tüm kombinlerin üzerine kullanılabilir bir üründür.

Etiketler: trenökoti, kadın treçkot, kadın trençkot modelleri
Kasım 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı