Özgün Tasarımlı Kimono Modelleri

Özgün Tasarımlı Kimono Modelleri

Özgün Tasarımlı Kimono Modelleri

Dış giyim ürünlerinden biri olan kimono çeşitleri son döneme damgasını vuran parçalardır. Birbirinden farklı özel tasarımlar ile şık kombin önerileri oluşturulmaktadır. Kimono modellerinde renk seçenekleri de geniştir. Kat büzgülü kimono modelleri bordo ve haki yeşili renkleri ile en sade ve modern tarzı oluşturmaktadır.

Kat büzgülü kimono çeşitleri üzerinde yer alan kuşak detayı bel kısmının ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Bu şekilde ince ve uzun görünüm kazanmak mümkündür. Kimono modelleri arasında balon kol kimono çeşitleri de son sezonun en beğenilen parçalarından biridir.

Keten Püskül Detaylı Kimono Modelleri ve Renk Seçenekleri

Keten püskül kol detaylı kimono modelleri sayesinde şık kombinlere dolapta yer açmak mümkündür. Üstelik taş rengi ile tasarlanan kimono modelleri sezonun en modern görünüm sunan parçalarından biridir. Hazırlanan tasarım seçeneklerinde kimono modelleri renkleri de ön plana çıkmaktadır.

Yeşil renk canlılık arayan kişiler için en uygun ürünlerden biridir. Kimono modelleri yeni neslin en sık tercih ettiği ve kombinlerinde kullandığı parçalar arasında yer almaktadır. Hazırlanan kimono modelleri üzerinde mavi renk hakimiyeti de sezonun canlı tarzını öne çıkarmaktadır.

Cep Detaylı Uzun Kimono Modelleri ile Sade ve Modern Kombinler Oluşturma

Cep detaylı yeni sezon kimonolar ile yapılan kombinler daha şık bir form kazanmaktadır. Uzun boyu ile tüm kombine tüm bir görünüm kazandırmaktadır. Yeni sezon kimonolar ile beraber renk seçeneklerini incelemek isteyenler için yeşil ve mavi renk önerileri sitede yer almaktadır.

Hazırlanan yeni sezon kimonolar her bedene uyum sağlayacak şekilde dikilmektedir. Kaliteli malzeme kullanımı ile üretilen tüm bu parçalar sezon boyunca şık kombinler hazırlamaktadır. Üstelik yeni sezon kimonolar üzerindeki canlı renkler de şıklık yarışını başlatmaktadır.

Keten Kumaş Biyeli Kimono Modelleri ve Şık Renk Önerileri

Keten kumaş kullanımı ile tasarlanan oldukça fazla kimono modeli bulunmaktadır. Tüm bu parçalar yeniliklere uygun şekilde tasarlanan ve farklı bir çizgi oluşturan ürünlerdir. Mavi renk kimono üzerinde hazırlanan siyah biye detayları sayesinde kombine hareketlilik kazandırmak mümkün hale gelmektedir. Aynı şekilde yeşil renk kullanımı da sezonun modern kimono parçalarını oluşturmaktadır.

Etiketler: kimono, kadın kimono, kadın kimono modelleri,Özgün Tasarımlı Kimono Modelleri
Kasım 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı