Sezonun En Şık Etek Modelleri Fahhar’da!

Sezonun En Şık Etek Modelleri Fahhar'da!

Sezonun En Şık Etek Modelleri Fahhar’da!

Tesettür giyim ürünleri içerisinde yer alan etek modelleri herkesin en severek giydiği alt giyim parçalarıdır. Farklı kesimlerde tasarlanan etek seçenekleri ile kişiler hem rahat hem de şık kombinler oluşturmaya başlamaktadır. Renk ve desen seçenekleri ile çan etek modelleri bu sezonun en kurtarıcı ve şık duran parçalarıdır.

Özellikle sonbahar havasını üzerinde hissetmek isteyenlere özel şekilde tasarlanan yüksek bel etek modellerinde çan etek belin inceliğini de yansıtmaktadır. Tüm bedenlere uygun şekilde tasarlanan etek modelleri ile beraber kombin duruşu da baştan aşağı değişmektedir.

Kalem Formunda Tasarlanan En Tarz  Etek Modelleri

Kalem formda hazırlanan etek modelleri bu sezonun en modern çizgi sunan ürünlerinden biridir. Kombin yapacak olan kişilere önerilen etek modelleri üzerinden kalem formda tasarlanan siyah kumaş etek seçimleri herkesin özgün kombinler hazırlamasına yardımcı olmaktadır.

Üstelik elastik kumaş ile tasarlanması da kullanımı rahat hale getirmektedir. Güncel etek modelleri üzerinden kalem etek çeşitlerine erişim sağlayan çok fazla kişi bulunmaktadır. Sık sık yenilenen etek kategorileri içerisinde etek modelleri kumaş seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Yüksek Bel Düz Kesim İnen Yeni Sezon Tesettür Etek Seçenekleri

Yüksek bel yeni sezon etek seçenekleri üzerinden düz kesim model seçimleri yapılmaktadır. Bu modeller herkesin dilediği şekilde kombin oluşturduğu ürünlerdir. Üstelik kaliteli kumaş yapısı sayesinde yeni sezon etek seçenekleri pek çok alanda tercih edilmektedir.

Kumaşı yumuşak ve sezona uygun bir kalınlıkta tasarlanan yeni sezon etek seçenekleri ile son zamanların en şık kombinlerine erişim sağlamak mümkündür. Hazırlanan yeni sezon etek seçenekleri ile beraber yüksek bel A kesim ya da düz kesim inen etekler sitemizde mevcut durumdadır.

Kaliteli Malzeme Kullanımı ile Tasarlanan Tesettür Çan Etek Modelleri

Alt giyim kategorileri içerisinde yer alan etek modelleri tesettür giyime uygun şekilde tasarlanan çan etek formunu sunmaktadır. Çan etek modellerinin bel kısmında kuşak detayı yer almaktadır. Parlak bir kumaştan tasarlanması da bu eteğin şık görünümünü arttırmaktadır. Yeni sezon içerisinde düğme ve fermuar kullanımına bağlı olarak farklı modeller hazırlanmaktadır. Ürünlerin her biri en şık olacak şekilde satışa çıkarılmaktadır.

Etiketler: etek,kadın etek, şık ete, şık kadın etek,
Mart 15, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı